пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

МОЇ ПРАВА – МОЯ ФОРТЕЦЯ


           22 лютого в читальному залі бібліотеці-філії №2 для студентів коледжу ПДАТУ було проведено правові сходинки  «Мої права – моя фортеця».
   Мета заходу розповісти студентам  про їхні права й свободи, визначені Кон­венцією про права дитини, навчити правильно реалізовувати свої права, виховувати поважне ставлення до власної особистості та інших.
  Запрошена на захід виконуюча обов’язки начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги  Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД  Вакалюк Наталія Юріївна ознайомила студентів з основними поняттями законодавства щодо підлітків, розповіла про права люди­ни в національному вимірі, про взаємозв'язок прав людини та громадянина.
   Студенти мали можливість показати знання з даної теми у вікторині  «Свої права ми знаємо»
 Насамкінець, присутні ознайомились з літературою книжкової виставки «Перехрестя мудрого закону», організованою з метою допомогти користувачам набути елементарні знання про найважливіші закони нашої держави, допомогти молоді у вироблені навичок швидкої орієнтації в морально-правових колізіях, які виникають в повсякденному житті та ознайомити користувачів  з виданнями правової тематики, в яких вони знайдуть відповіді на важливі для них юридичні питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар