четвер, 17 вересня 2015 р.

СКАРБНИЦЯ ЗНАНЬ




















      17 вересня 2015 року напередодні Всеукраїнського дня бібліотек користувачам бібліотеки-філії №2 було представлено інформ-вітрину «Скарбниця знань».
   Студентам податкового коледжу, що завітали в цей день в бібліотеку, бібліотекарі продемонстрували добірку цікавих матеріалів виставки. 
     Історія бібліотеки, фотоальбоми,  портфоліо бібліотеки та бібліотекарів, тека досягнень наших користувачів, фото та інформація про кращих читачів бібліотеки зібрані на полицях цієї інформ-вітрини.
      Крім того присутні змогли ознайомитись з документами та портфоліо бібліотечних клубів за інтересами – правового гуртка «Права молоді – турбота держави» та клубу для небайдужої молоді «Здоров’я та духовність».
    Бібліотекарі розповіли студентам про 60-річну історію бібліотеки-філії №2, провели екскурсію залами бібліотеки, продемонстрували наявні ресурси, ознайомили з архівним фотоальбомом бібліотеки тощо.
     Натомість, бібліотекарі почули багато теплих слів привітань з прийдешнім професійним святом та побажань процвітання справжній «скарбниці знань» - БІБЛІОТЕЦІ.
       Студенти оплесками подякували бібліотекарям за цікавий захід  та проведену екскурсію.

Немає коментарів:

Дописати коментар