вівторок, 1 вересня 2015 р.

КРАЇНА ЗНАНЬ ЗАПРОШУЄ



















Минуло жовтогаряче літечко... І знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника… Так, наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості.
Не залишились осторонь цієї події і бібліотекарі Кам’янець-Подільської міської бібліотеки-філії №2.
1 вересня 2015 року для учнів НВК №3 вони провели інформ-ревю для малюків «Країна знань запрошує».
Вітаючи малюків з початком навчального року бібліотекарі наголосили, що хоч шлях пізнання нелегкий та не простий, але він - цікавий, сповнений незвіданого і несподіваного. І вірним помічником та надійним партнером на цьому шляху учням стануть книга і бібліотека.
Бліц-опитування учнів показало, що вони дуже хотіли вже навчатися, хочуть знайомитись з школою, друзями та вчителями і тому з задоволенням поспішали сьогодні до школи.
В інформаційному повідомленні бібліотекар розповіла учням коли було започатковано День знань і які традиції святкування існують в різних країнах світу.
Гарний погожий день, веселий настрій, безліч вітальних слів, чудові та яскраві букети квітів, нові знайомі справили на малюків враження. Тому ми сподіваємось, що свято вдалося та запам’ятається усім. А ми, в свою чергу, зробимо все, що від нас залежить, щоб полегшити їм навчання, а також зробити їхнє дозвілля цікавішим та наповненішим.

Немає коментарів:

Дописати коментар