понеділок, 3 серпня 2015 р.

БІБЛІОЛІТО

 






  














    У перші вихідні серпня Кам’янець-Подільський став центром сімейного відпочинку та драйвового дозвілля, адже тут вшановували пророка Іллю, якого споконвіку дуже поважали в Україні, бо вважали його посередником між небом і землею.
     За ініціативи міського голови Михайла Сімашкевича та активної підтримки департаменту гуманітарної політики в місті пройшов  фестиваль води та сімейного відпочинку «Ількові забави», до якого долучились й усі бібліотеки міста Кам’янця-Подільського.
     2 серпня 2015 року у сквері «Гунські криниці» бібліотеками-філіями №2 та №6 для дітей було проведено літературний флешмоб «Бібліоліто». 
      До уваги усіх, хто завітав в цей час на водойму, була представлена книжково-ілюстративна виставка «Магічна сила обрядів», на якій дібрано літературу природничого, етнографічного та фольклорного характеру. Дорослі і діти навперебій згадували вірування, прикмети та звичаї, пов’язані із святом Іллі, обговорювали книги та цікавились новинками.
    Численні відпочиваючі, мешканці міста та його гості були залучені до піар акції «Бібліотека чекає на тебе», а також їм була представлена плакат сесія «Моя бібліотека – сучасна бібліотека».
     Захід пройшов в активному,  цікавому та захоплюючому спілкуванні.

Немає коментарів:

Дописати коментар