суботу, 18 березня 2023 р.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ВІОЛІНОЮ СИТНІК


   В рамках поетичного фестивалю «Поділля Оpen» , який проходить в місті 17-18 березня для учнів ліцею № 3 бібліотека-філія №2 провела зустріч з українською письменницею Віоліною Ситнік,  журналісткою, літературним  редактором, спів засновницею та головним редактором літературно-мистецького часопису «PHOENIX» (2014-2016 рр.)
  Авторка збірки оповідань «Особистий простір» («Твердиня») та підліткової повісті "Маски чужих ролей" (видавничий центр "Академія"). Дипломантка “Молодої Коронації-2020”, переможниця "Молодої КороНації-2021" у номінації "Романи" (16-21 рік). Герої її творів підлітки.
  Віоліна Ситнік жила і працювала в нашому місті. Закінчила факультет української філології та журналістики КПНУ ім.. Огієнка. Зараз живе у Хмельницькому. Захоплюється слов’янською міфологією, не може пройти повз хенд-мейдові прикраси, постійно перебуває в пошуках себе і натхнення. Обожнює романтичні прогулянки Кам’янця-Подільського, вечірні посиденьки з друзями під час яких народжуються геніальні ідеї, за реалізацію яких вона береться наступного ранку.
   Учні мали можливість поспілкуватись з письменницею, придбати книги, задати питання та сфотографуватись. Після таких зустрічей хочеться жити і творити!

Немає коментарів:

Дописати коментар