вівторок, 24 вересня 2019 р.

ЧИТАЙ! ФОРМАТ НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ!


     24  вересня з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек в  бібліотеці-філії № 2 відбувся   День відкритих дверей.
     Протягом дня заходи проводились з метою популяризації бібліотеки, книги та читання, підняття престижу професії бібліотекаря, залучення нових користувачів до бібліотеки, привернення уваги громади до діяльності бібліотеки.
     Бібліотекарі  зробили екскурс в історію свята та бібліотечної справи в Україні та світі, надали інформацію про історію виникнення бібліотеки-філії №2, провели екскурсії для студентів податкового коледжу, коледжу ПДАТУ, для учні в ДНЗ «Подільський ЦПТО», учнів НВК №3, ЗОШ №5, та мешканців мікрорайону.  Присутнім була представлена віртуальна подорож  «Кращі бібліотеки світу», проведена вулична акція «Читай! Формат не має значення!». Ознайомлено з  літературою  полиці «Буккросинг». Феєрично пройшла акція «Відчуй себе бібліотекарем!». Бібліотекарі відділів обслуговування пропонували відвідувачам спробувати побувати по той бік бібліотечної кафедри. Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря, самостійно віднайти потрібну книгу на полиці, попередньо ознайомившись з бібліотечними фондами та заповнити свій читацький формуляр.
     У виконанні користувачки бібліотеки, студентки  ПСНРСЕ коледжу Анни Таран звучали пісні «Побажання», «Розкажу про Україну».
     Гостям бібліотеки роздано візитки «Завітайте до бібліотеки» та буклети «Що радить прочитати бібліотека…».
     Не обійшлось без подарунків. Волонтери і активні читачі бібліотеки подарували нові книги, квіти, солодощі.
    Впродовж дня тривала акція безкоштовного запису до бібліотеки «Святковий бонус».
Весело, цікаво та з користю у цей день  проведено  час та отримано заряд позитивної енергії.

Немає коментарів:

Дописати коментар