четвер, 19 вересня 2019 р.

МОЯ БЕЗПЕКА ВІД А ДО Я


     Бувають випадки, коли кожна людина може будь-чим та будь-де завдати шкоди собі, чи іншим людям. Щоб цього не трапилось, 19 вересня для учнів НВК №3 бібліотека-філія №2 провела скриньку порад «Моя безпека від А до Я».
   Захід проведено з метою обговорити з учнями ситуації, які можуть трапитися вдома чи надворі; вчити дітей обирати безпечні предмети та місця для розваг; розвивати вміння орієнтуватися у складних ситуаціях, виховувати винахідливість.
     У своєму виступі бібліотекар розповіла учням про основні правила поведінки як запобігти пожежі в  екосистемі, правила користування електронагрівачами, правилами безпеки на воді, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів. А також нагадала учням номери телефонів екстрених служб «101», «102», «103» та розповіла про те що потрібно вести здоровий спосіб життя, мати позитивний настрій, бути активним, життєрадісним і відкритим до світу.
   Захід доповнив перегляд  літератури тематичної полиці «Острівець безпеки» та плакати про правила безпеки у побуті «Абетка безпеки».
   Насамкінець, бібліотекар провела бліц-вікторину, щоб з’ясувати як учні засвоїли дану їм інформацію, вони активно взяли участь у обговорені, ставили запитання, розповідали історії з власного досвіду.
   Захід пройшов у дружній, невимушеній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар