середу, 18 вересня 2019 р.

ГЕРОЇЧНЕ ЖИТТЯ – НЕ КАНЕ В НЕБУТТЯ


    18 вересня для студентів коледжу ПДАТУ бібліотека-філія № 2 провела історико-патріотичний вечір «Героїчне життя – не кане в небуття» (на вшанування кам’янчан-воїнів АТО).
      Захід було проведено з метою виховати у молоді глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, подякувати тим, хто захищає нашу Батьківщину і тим, хто вже віддав життя за нашу країну та вшанувати хвилиною мовчання воїнів АТО.
     У вступному слові бібліотекар розповіла про людей неабиякої відваги, самовідданості сили духу і стійкості, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави та зачитала імена загиблих подолян.
   Запрошений гість на захід військовослужбовець 201-го навчального центру Кам’янець-Подільського гарнізону, учасник АТО, та лауреат фестивалю «Пісні народженні в АТО» сержант Олександр Барановський розповів молоді про своє перебування у зоні антитерористичної операції, про завдання, які виконував на сході України, про армійські будні, про те, як сьогодні Збройні Сили України забезпечують мир та спокій у нашій державі.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих захисників Незалежності нашої країни.
Родзинкою заходу став виступ Олександра Барановського, який виконав власні пісні під акомпанемент гітари.  
      Насамкінець, було представлено літературу тематичної полиці «Слава героям України».

Немає коментарів:

Дописати коментар