четвер, 21 червня 2018 р.

УКРАЇНА. МОЛОДЬ. КОНСТИТУЦІЯ


     Напередодні Дня Конституції бібліотека-філія №2 для своїх користувачів організувала книжкову виставку «Україна. Молодь. Конституція.»
     Виставка організована з метою: ознайомити присутніх з історією створення Конституції України, з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкувати шлях пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції , виховувати почуття патріотизму до своєї держави.
    У І-му розділі виставки представлені офіційні видання  «Конституція України» та «Конституція України для дітей», які дають більш повну уяву про структуру Конституції її  статті та основні засади.  
    У ІІ- му розділі  представлена література про Україну, про її історичне минуле, про   процес утворення нашої держави її розвиток та особливості прийняття Конституції України, як головного оберегу державності демократії, гаранту незалежності і соборності України.
   Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції. Сподіваємось, що саме молодь стане гідними нащадками своїх батьків, шануватиме Конституцію  і закони.

Немає коментарів:

Дописати коментар