середу, 21 червня 2023 р.

МАЛИНОВЕ PARTY «КОРИСНЕНЬКА, СОЛОДЕНЬКА»

 


Слово «малина» у нас відразу асоціюється із літом, смачною їжею, лікуванням під час застуди або ж яскравим малиновим кольором. Малина не тільки смачна та корисна, це ще й надзвичайно особлива ягода.
  Саме тому в рамках діяльності клубу «Здоров’я та духовність» та з метою популяризації сільськогосподарської, науково-природничої літератури 21 червня бібліотека-філія №2 для користувачів провела малинову party «Корисненька, солоденька».
    Бібліотекар ознайомила присутніх з історією виникнення цієї ягоди, першими відомостями про неї, легендами та цікавими фактами про цю рослину та її лікувальні властивості, з рецептами приготування різних страв та напоїв з неї.
    Користувачі відгадували загадки-вірші про малину, прослухали пісні про цю ягоду, а також переглянули відеофільм «Домашній порадник» : Малина – користь та шкода».
     Присутні ознайомились з літературою книжкової виставки «Соковита, солоденька ягідка малина» та поділились своїми порадами щодо вирощування малини та приготування з неї різних страв.
Насамкінець усіх пригостили смачненькою ягодою, варенням з малини, а також цукерками під назвою «Поцілунок з ароматом малини».

Немає коментарів:

Дописати коментар