четвер, 21 липня 2022 р.

ЩО МИ ОХОРОНЯЄМО: ПРИРОДУ ЧИ ВЛАСНЕ ЖИТТЯ?

           Наше життя тісно пов’язане з навколишнім світом. Людина – частина живої природи, яка живе серед природи і бере з неї все необхідне для життя: повітря, воду, продукти харчування, одяг, корисні копалини, використовує природні ресурси для отримання предметів побуту.

     У багатьох країнах створено організації захисту природи, але це дуже мало, адже люди продовжують жорстоко знищувати природу, не усвідомлюючи того, що роблять. Природа – це наше життя.

  З метою формування відповідального і дбайливого ставлення до природи, що базується на екологічній свідомості; збереження природи свого міста та її охорони бібліотека-філія №2 21 липня для користувачів підготувала екологічний диспут «Що ми охороняємо природу, чи власне життя?»

    Під час заходу присутні обговорили ряд важливих питань, а саме:

-       Як Ви гадаєте, що таке природа?

-       Які проблеми загрожують природі?

-       Як Ви вважаєте, чи винні сучасні люди в екологічних проблемах нашого часу? Аргументуйте чому?

-       Чи замислювались Ви про те, чому хворіє людина?

- На сьогодні у світі є ціла низка екологічних катастроф, що сталися з вини людини, такі екологічні проблеми та лиха є і в Україні. Можете назвати декілька?

- А що на Вашу думку станеться, якщо людство не почне дбати про природу?

- На Вашу думку, як Ви можете допомогти природі?

 Сподіваємось, що захід стане корисним для користувачів, адже людина – це частина природи, тому чим здоровіша природа, тим краще самопочуття людини. Пам’ятайте про те, що все починається з нас самих. 

Немає коментарів:

Дописати коментар