пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

КОХАННЯ ПРОНИКЛИВІ СЛОВА


13  лютого в читальному залі бібліотеки-філії №2 для студентів коледжу ПДАТУ було проведено поетичне рандеву  «Кохання проникливі слова» (до Дня Св.Валентина).
Мета заходу: розвивати взаємоповагу та естетичні смаки, ціннісне ставлення до себе та до інших людей, до літератури та мистецтва, уміння висловлювати свої почуття.
   Для бібліотекаря це чудовий привід розповісти студентам про неймовірне почуття кохання та влаштувати справжнє свято.
    На захід були запрошені місцеві поети, члени поетичного клубу «Джерела душі» Тетяна Дорошенко, Микола Панасюк, Марія Гаврилова, Валерій Дорошенко. Тетяна Дорошенко розповіла про роботу клубу. Микола Панасюк (поет,художник) зачитав вірш «Мить цнотливого купання» та подарував свої книги до бібліотеки. Марія Гаврилова зачитала власні вірші  «Розсердився чоловік» та «Купальська ніч». Валерій Дорошенко декламував вірші українських, зарубіжних та античних поетів про кохання. Присутні поринули у світ прекрасної чарівної поезії, яка хвилює, надихає на насолоду, плекає високі почуття, збагачує духовно.
   Студенти мали можливість сфотографуватись біля святкової фотозоні «Амурні справи» і ознайомитись з літературою про кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар