середу, 20 листопада 2019 р.

У ЇХНІХ СЕРЦЯХ ЖИЛА УКРАЇНА


         З нагоди 6-ї річниці Революції Гідності і Свободи, 20 листопада  бібліотека-філія № 2 для учнів ДНЗ «Подільський ЦПТО» провела урок героїзму «У їх серцях жила Україна».
         Захід проведено з метою розширити знання учнів про Революцію Гідності і Свободи, вшанувати патріотизм і мужність громадян, які у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
        У вступному слові бібліотекар пригадала події, які відбулися в країні і на майдані Незалежності в Києві у 2013 році, відзначила, що Революція Гідності - це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 року до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшу протидію цьому курсу.
        Захід доповнив перегляд слайд-презентації «Україна – країна нескорених» та документальний фільм «Україна. Майдан. Революція», які дали присутнім більш повне уявлення про події тих днів.
        Учні хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих на Майдані та героїв АТО, які захищають незалежність України на сході. Насамкінець  присутнім була представлена література тематичної полиці «Майдан змінив країну і нас».

Немає коментарів:

Дописати коментар