пʼятницю, 29 березня 2019 р.

ХАЙ ЗВУЧИТЬ ВЕСЕЛИЙ СМІХ, ЩОБ ГАРНИЙ НАСТРІЙ БУВ У ВСІХ

     Напередодні Дня сміху 28 березня бібліотека-філія №2 спільно з територіальним центром соціального обслуговування ТЦСО (НСП) «Турбота» для клієнтів та персоналу центру провели сміхопанораму «Хай звучить веселий сміх, щоб гарний настрій був у всіх».
  Захід проведено з метою поговорити про гумор і отримати позитивний заряд на добро, веселий настрій і хороший відпочинок.
   У вступному слові бібліотекарі розповіли про те, що світ сміху – це особливий світ, що гумор – це не просто сміх, це сміхотерапія, це один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже від багатьох тілесних недуг.
    Запрошена на захід солістка хору ветеранів «Квітка на камені» Ліма Саніцька виконала жартівливу українську пісню «Ой, я знаю, що гріх маю».
   А місцеві поетеси Людмила Дрезналь та Людмила Машталєр ознайомили присутніх із власними гумористичними творами а місцева поетеса Марія Гаврилова зачитала гумористичні твори.
    Родзинкою заходу став виступ солістів хору ветеранів «Квітка на камені» Вільяма Олійника та Леоніда Гуслякова, які виконали українські жартівливі пісні.  Вільям Олійник зачитав свої власні гуморески та гуморески Павла Глазового.
  Артистка народного театру Любов Луцик зачитала байку місцевої поетеси Світлани Кремінської   «Петух і наркотик»
   Насамкінець присутні переглянули літературу тематичної полиці «Смійтесь на здоров’я!».

Немає коментарів:

Дописати коментар