середу, 25 жовтня 2017 р.

ЗЕМНІ РАДОЩІ НАТАЛІ КАЩУК


З нагоди 80-річчя від дня народження української поетеси, прозаїка, перекладача та журналістки, члена спілки письменників України Наталі Кащук 25 жовтня бібліотека-філія №2 для студентів податкового коледжу провела літературний портрет.
   Захід проведено з метою висвітлити сторінки життя й творчого шляху Наталі Кащук, викликати читацький інтерес до її творів.
   У вступному слові бібліотекарі ознайомили студентів з життям і творчим доробком цієї непересічної української письменниці, доля якої впродовж 1942 по 1956 роки була пов’язана з Кам’янцем-Подільським.
    Були зачитані поезії Наталі Кащук, зокрема «Ти нелегке життя прожила, моя мамо», «Криниця біля Кам’янець-Подільської ратуші», «Подільська квітка», «Вірменська криниця в Кам’янці», «Подільські яблука».
    Перегляд слайд-презентації «… І назвали янгола Наталею» дав присутнім більш повну уяву про різнопланову особистість письменниці.
  Оглядом літератури тематичної полиці «Спасибі, що мене ви не забули…», де були представлені твори Наталі Кащук та статі про неї в періодичних виданнях, захід було завершено.

Немає коментарів:

Дописати коментар