пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

ВІД КОЗАКІВ ДО НАШИХ ДНІВ ЗБЕРЕЖЕМО ВОГОНЬ БАТЬКІВ

















      12 жовтня бібліотека-філія № 2 провела для студентів кафедри військової підготовки КПНУ ім. Івана Огієнка вечір історичної пам’яті «Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків», приурочений Дню захисника України та Дню українського козацтва. 
     Метою заходу було вшанування мужності і героїзму захисників незалежної територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, виховання патріотичних почуттів до рідної землі, до захисників України. 
     На заході виступили професор кафедри полковник Ігор Ментус, викладач кафедри, учасник бойових дій підполковник Олександр Єндрієвич, викладач кафедри, воїн-афганець Олексій Осадчий, які розповіли молоді про етапи розвитку Збройних Сил України, про свою участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності. 
     Студенти зачитали вірші із збірки місцевих поетів «Вони злетіли журавлями в небо» та ознайомились  з матеріалами виставки «Слава героям України» і текою-досьє «Герої серед нас». 
     Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників, які в далекі роки стали на смертельну боротьбу з ворогом, героїв Небесної Сотні, героїв АТО, які в наш час загинули за волю України.

Немає коментарів:

Дописати коментар