пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

НАПИШИ ЛИСТА ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ


















          14 жовтня 2015 року Україна вперше святкувала День захисника України.  Свято було встановлено минулоріч указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу.
           Саме цій події були приурочені акції «Напиши листа захисникуУкраїни» та «Напиши листа пораненому», що було організовані бібліотекою-філією №2 16 жовтня 2015 року.
Учні ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, що завітали в цей день до бібліотеки, були ознайомлені з матеріалами інформаційно-ілюстративної  виставки «Слава героям України!», газетними публікаціями та текою-досьє «Герої серед нас». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих захисників Незалежності нашої держави. 
Крім того, учням були представлені матеріали про наших воїнів-земляків, які отримали поранення і потребують допомоги, а також публікації, фотографії та інформацію про тих бійців, які загинули під час антитерористичної операції на сході України, захищаючи суверенітет та незалежність рідної землі.
          Ліцеїсти у патріотичному пориві виконали Гімн України та прочитали вірші сучасних поетів про події на сході України, про героїв АТО, про загиблих синів нашої Вітчизни.
Усі присутні виявили бажання написали листи підтримки нашим воїнам – захисникам України. Зібрані листи будуть передані військовослужбовцям у військові частини та госпіталі
           Екскурсія залами бібліотеки та інформація про історію книгозбірні дали молоді уяву про цей заклад культури. Учні з власної ініціативи записались до бібліотеки, щоб стати її активними користувачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар