вівторок, 7 липня 2015 р.

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №2 ПРИЄДНАЛАСЬ ДО ВСЕСВІТНЬОЇ ІДЕЇ БУККРОСИНГУ
















За ініціативи міського голови Михайла Сімашкевича та активної підтримки Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради в місті продовжено акцію «Буккросинг» (Вільна бібліотека).
Вільна бібліотека – це місце, звідки ви можете взяти собі книгу, натомість (за бажанням) залишити будь-яку іншу, свою.
6 липня 2015 року на дворовому майданчику по проспекту Грушевського працівники бібліотеки-філії №2 презентували жителям мікрорайону різножанрову літературу в рамках акції «Буккросинг» (Вільна бібліотека). Мета акції – стимулювання інтересу до читання і книжок серед молоді, підвищення престижу читання шляхом вільного вибору книги, необмеженого часу читання та обміну улюбленими творами. А ще важливо дати можливість людям почитати цікаву літературу й обмінятися враженнями від прочитаного. Чітких вікових обмежень немає, і ми сподіваємося, що цей рух приверне до себе всіх шанувальників книг незалежно від віку.
Хочеться відзначити, що мешканці мікрорайону зацікавились організованою акцією, переглядали і вибирали книги, дізнавались про умови участі в акції та обіцяли принести свої книги взамін узятих.
Бібліотекарі закликали усіх підтримати новий рух і розповісти про буккросинг друзям та знайомим, щоб кожен зміг уполювати й собі цікаву книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар