четвер, 8 грудня 2022 р.

ПІЛЬГИ. ДОПОМОГА. КОМПЕНСАЦІЇ.


Починаючи з 2008 року, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права згідно з Указом Президента України від 08.12.2008 № 1149 з нагоди 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини. Заходи проводяться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини. 8 грудня  в рамках молодіжного правового гуртка «Права молоді – турбота держави» для учнів НВК №3 бібліотека-філія №2 провела інформаційне досьє «Пільги. Допомога. Компенсації».
  Мета: ознайомити учнівську молодь з основними пільгами, компенсаціями та державними допомогами встановленими нашою державою.
   Запрошена на захід заступник начальника відділу безоплатної правової допомоги Аліна Задорожна ознайомила з основними пільгами для осіб, компенсаціями та державними допомогами встановленими чинним законодавством України для дітей, учасників бойових дій, людей з обмеженими можливостями, ВПО та біженцям.
Значну користь для формування соціально-свідомого способу життя учнів від подібних зустрічей відзначили як організатори, так і учасники заходу.
         Надіємось, що відеопрезентація «Пільги. Допомога. Компенсації» стала корисною для присутніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар