суботу, 25 серпня 2018 р.

УКРАЇНО, ТИ МОЯ МОЛИТВА!


         23 серпня для широкого загалу бібліотека-філія № 2 провела подорож в історію «Україно – ти моя молитва!»,  приурочену  Дню Незалежності України.
    Розпочався захід презентацією книжкової вітрини «З Україною в серці» на якій представлено література про героїчне минуле нашої країни, про трагічні сторінки історії України (зокрема й про сьогодення), про походження української мови, про культурну спадщину .
     Під час прес-калейдоскопу молодь обговорювала такі питання чи є майбутне в платного навчання, чи може молодь працевлаштуватись після закінчення вузу, кого можна вважати молодим?
     Продовження заходу стало інформ-ревю «Кольори, що дають надію». Бібліотекар розповіла про значення кожного атрибуту української символіки, про те що символіка об’єднує і згуртовує людей, адже в символах відображені прагнення людей, їхня історія та традиції.         Присутні мали можливість переглянути відео ролик «Україна – це ми!»
      Насамкінець, усі присутні сфотографувались і побажали один одному мирного неба а Україні –невід’ємного права на справжню Незалежність і Неподільність.

Немає коментарів:

Дописати коментар