четвер, 25 травня 2017 р.

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР УКРАЇНИ: ЛЮДИНА. ПРАВО. СУСПІЛЬСТВО
















25 травня до Дня Європи в Україні для учнів Кам’янець-Подільської спеціалізованої  школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Славутинка» бібліотека-філія № 2 провела інформаційну годину «Європейський вибір України: Людина. Право. Суспільство».
Захід проведено з метою ознайомити учнів про місце України в Європейському економічному співтоваристві, доцільність та шляхи подальшого розвитку нашої держави, сприяти поширенню інформації про діяльність місцевих органів влади, європейських принципів місцевої і регіональної демократії.
Присутні ознайомились з історією створення Європейського Союзу та цінностями, якими керуються і які впроваджують в життя країни ЄС.
Запрошений на захід юрисконсульт Кам’янець-Подільського ЦСССДМ В’ячеслав Галайбіда розповів учням про пріоритети європейського суспільства і партнерства відповідно до законодавства Європейського союзу.
Учні переглянули відео-презентацію «Мандруючи країнами Європи» та виявили неабияку зацікавленість зустріччю, про що свідчила безліч запитань.
Значну користь для формування соціально-свідомого способу життя молоді від подібних зустрічей відзначили як організатори, так і учасники заходу.
Насамкінець, присутні ознайомились з літературою книжкової виставки «Крокуємо Європою».

Немає коментарів:

Дописати коментар