четвер, 16 лютого 2017 р.

АФГАНСЬКИМИ ДОРОГАМИ


















     15 лютого бібліотека-філія № 2 для студентів кафедри військової підготовки КПНУ ім. Івана Огієнка провела годину-спогад «Афганськими дорогами», приурочену річниці виведення радянських військ з Афганістану та вшануванню учасників бойових дій на території інших держав.
   Захід проведено з метою виховання у молоді патріотизму, ознайомлення присутніх з трагічною сторінкою нашої історії, виховання поваги до учасників бойових дій та вшанування воїнів-інтернаціоналістів. 
   На захід запрошені воїни-афганці викладачі кафедри військової підготовки, полковники Михайло Нероба та Олексій Осадчий, які розповіли молоді про початок війни і причини участі радянської держави у чужій, несправедливій і такій далекій для нас війні, а також як вони стали учасниками тієї війни, в яких бойових діях приймали участь, чим особливо запам’ятались їм події на території далекого Афганістану. 
     Також на заході прозвучали вірші присвячені воїнам-афганцям.
  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих в Афганістані  воїнів, зазначивши, що з нашого міста багато родин отримали гірку звістку про загибель своїх рідних.
Бібліотекар ознайомила студентів з матеріалами виставки «Афганістан – моя кривава рана».

Немає коментарів:

Дописати коментар