понеділок, 21 березня 2016 р.

РІКА ЖИТТЯ НІНИ ФІАЛКО

















       Усі, хто завітав 19 березня до Кам'янець-Подільської міської бібліотеки-філії № 2, стали свідками непересічної події. Тут, в рамках поетичного фестивалю "Поділля Open", відбулося літературне знайомство з гостею нашого міста, цікавою жінкою та талановитою письменницею - Ніною Фіалко.
      Про своє життя та цікаві факти своєї біографії, про те, що спонукало її до письменства та де беруться сюжетні лінії її романів, що її пов'язує з древнім Кам'янцем та багато чого іншого розповіла Ніна Іванівна під час зустрічі із своїми шанувальниками.
       Сподіваємось, що тепла атмосфера зустрічі, довірлива розмова та пам'ятні фото назавжди залишать яскраві спогади у кожного з присутніх.
        Слід зауважити, що напередодні бібліотека-філія № 2 організувала пам'ятну зустріч  шанувальників творчості Ніни Фіалко з письменницею в стінах харчового коледжу, який пані Ніна закінчила багато років тому. Ця зустріч, екскурсія коледжем, перегляд фотоальбомів минулих років та спогади дуже розчулили гостю. Сльози, що бриніли на її очах, були свідченням того наскільки важливо було їй побувати в стінах саме цього закладу.
       Дякуємо пані Ніні за те, що відгукнулась на наше запрошення і подарувала усім своїм шанувальникам неповторні моменти спілкування.

1 коментар: